Deze kidsproof recepten maken samen koken met je kinderen tot een succes

Hallo allemaal!


Daar zijn we weer! Dit keer met de derde en laatste blog in de trendreeks: ‘Samen koken met kinderen’. In de eerste blog gaven wij je dertig tips om ervoor te zorgen dat samen koken een feestje wordt. In de tweede blog beantwoorden wij jullie meest gestelde vragen rondom dit onderwerp. Nu is het de hoogste tijd om drie recepten met jullie te delen die uitermate geschikt zijn om samen met je kinderen klaar te maken.


Uiteraard zijn dit gezonde recepten met lekker veel groenten. We hebben drie recepten geselecteerd welke gemakkelijk te maken zijn en relatief weinig tijd kosten, ook wel zo fijn. Deze recepten zijn kleurrijk en zien er aantrekkelijk uit, dat maakt het onder andere echte kidsproof recepten. Beoordeel per recept zelf waarbij jouw kind(eren) aan bij kunnen dragen. Van wassen van groenten tot het mengen van ingrediënten, roeren in een pan, aanzetten van de oven of misschien wel groenten snijden. Ga er lekker voor zitten en download de recepten hier:


Groenetspiesjes


Pizzagezichtjes


Regenboog pita’s


Op Gezonde Tour – Kidsproof recepten


Zo, dat waren de kidsproof recepten. Wij wensen je heel veel plezier én alvast een smakelijk eten. Wij vinden het erg leuk om te zien hoe jullie thuis aan de slag zijn gegaan. Dus deel gerust foto’s en/of filmpjes en tag ons op Instagram of Facebook.


Ben jij nu super enthousiast geworden over dit thema en wil je bewust aan de slag met groenten eten binnen jouw gezin? Dan is ons online programma toMAATJE misschien wel iets voor jou. Tijdelijk hebben we de prijs verlaagd, dus dit is hét moment om de stap te zetten richting een gezin wat met plezier (meer) groente eet.


Liefs,


Team Dream Support