Een stap in de gezonde richting met dit nieuwe boek van FitChef

Iedere dag weer een volle agenda en een heleboel dingen waar je aan moet denken. Doordeweeks de kids naar school met in de avond verschillende sportlessen en in de weekenden vele familiebezoekjes, sportwedstrijden en kinderfeestjes. Als ouder zijnde zit je waarschijnlijk niet vaak stil… Dan hebben we het nog niet eens gehad over het nastreven van een gezonde leefstijl. Zorgen voor diverse, gezonde én lekkere gerechten op tafel lijkt soms echt een uitdaging. Herken jij dit ook?


Het is voor jou waarschijnlijk niet nieuw dat wij als missie hebben om het eten van groente binnen gezinnen toegankelijker en leuker te maken. Daarom werden wij ook super enthousiast toen er recent een prachtig en spiksplinternieuw boek op onze deurmat viel. Nu horen wij je denken, welk boek? Nou, we hebben het over ‘FitChef Family’. Het derde boek in de reeks van Mark van Oosterwijck. Gezond eten is voor iedereen belangrijk, dat geldt zeker voor opgroeiende kinderen! Zo ontstond dit boek waarin goed en gezond eten toegankelijk wordt gemaakt voor de hele familie. Het boek kent verschillende hoofdstukken, bestaande uit categorieën welke passen bij vrijwel ieder gezin. Van ‘als er echt weinig tijd is om te koken’ tot ‘als er iemand gaat sporten’, maar ook staan er basis-, meeneem- en ontbijtrecepten in dit boek.


Hanne, oprichter van Dream Support, had binnen ons team de eer het boek als eerste te lezen en te gebruiken. De volgende geïnteresseerden binnen ons Dream Team staan te trappelen het boek van haar over te nemen 😉 En wat Hanne van het boek vond? We vroegen het haar zelf:


‘Het boek bevat lekkere en gezonde recepten die écht afgestemd zijn op het gezin. De verschillende categorieën maken het voor gezinnen makkelijk en overzichtelijk om gezonde maaltijden toe te passen binnen een druk dagelijks leven. Een verrassend leuk kookboek voor heel de familie, welke bij ieder gezin op de keukenplank zou moeten staan.’


Ben jij als ouder geïnteresseerd in dit onderwerp en wil jij dit boek graag bij jou thuis? Klik dan hier en binnen enkele dagen ligt er een exemplaar bij jou op de deurmat.


De foto’s bij deze blog zijn eigendom van FitChef


Ja, ik wil dit boek ook graag thuis!