Hanne’s #HUNCH

Op donderdag 23 januari waren Hanne en ik (Tess) bij #HUNCH2 aanwezig in Den Haag. Ben jij benieuwd wat Hanne haar hunch is?


Hanne was uitgenodigd om haar verhaal te doen. Hunch betekent ‘ingeving’ en tijdens #HUNCH worden ingevingen door middel van persoonlijke verhalen met het publiek gedeeld. Tijdens deze avond vertelden vier inspirerende personen over hun #HUNCH en hoe ze deze ingevingen hebben ingezet om hun droombaan in te richten. Geen gepolijste praatjes, maar alleen de échte verhalen kwamen aan bod. Een avond vol hoogte- en dieptepunten, maar alle verhalen hadden één overeenkomst: ze zijn begonnen met een bepaald gevoel, een ingeving.


Zo ook het verhaal van Hanne. “Alles ontstaat vanuit een idee” vertelt ze, “want alles is ooit een gedachte geweest. Zo was mijn droom dat ik als ondernemer ook maatschappelijk iets wil betekenen. Ik doe dit niet alleen, maar met een heel mooi, divers team. Kijk naar de talenten van de mensen met wie je samenwerkt en ontdek samen hoe je dit nóg beter kunt maken in de toekomst”. Door programma’s te ontwikkelen die bijdragen aan positiviteit, activatie en verandering maken we impact bij kinderen én volwassenen in wijken in Amsterdam.


Daarbij is het volgens Hanne super belangrijk om af en toe eens uit je comfortzone te gaan. Daar valt tenslotte veel meer te beleven! Wat was het een inspirerende avond en een mooi moment om de Dream Support drive te delen!

 


Tess – trendwatcher bij Dream Support