Kennis- en Inspiratiedag voor Op Gezonde Tour Ambassadeurs

Wij bedanken de ambassadeurs uit de Indische buurt, Dapperbuurt en Transvaalbuurt voor jullie aanwezigheid tijdens de Kennis- en Inspiratiedag voor Op Gezonde Tour Ambassadeurs!
Met workshops van Healthy Sisters over gezonde leefstijl, een groentenworkshop van Joanna Kruzycka en inzet van Argumentenkaartjes om ouders te motiveren voor bewegen en sport.
Leuke gesprekken tijdens de heerlijke gezonde lunch van Thulls uit de Transvaalbuurt oa met Henriette Rombots, programmamanager Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht. En natuurlijk voor iedereen een goodiebag! Wij gaan voor een gezonde buurt!
 
Fotografie: Vera Duivenvoorden.
3 Op gezonde tour lr door Vera Duivenvoorden 2 Op gezonde tour lr door Vera Duivenvoorden 7 Op gezonde tour lr door Vera Duivenvoorden 8 Op gezonde tour lr door Vera Duivenvoorden 9 Op gezonde tour lr door Vera Duivenvoorden 4 Op gezonde tour lr door Vera Duivenvoorden 10 Op gezonde tour lr door Vera Duivenvoorden 6 Op gezonde tour lr door Vera Duivenvoorden 1 Op gezonde tour lr door Vera Duivenvoorden Op gezonde tour