Uitnodiging bijeenkomst ‘Taboes uit de kast’

Heel graag nodigen wij je uit voor een speciale bijeenkomst: Taboes uit de kast! Taboes uit de kast is een project voor vrijwilligers die hebben geleerd om (homo)seksualiteit binnen verschillende culturen bespreekbaar te maken. Een onderwerp dat vaak onbesproken blijft, maar voor veel multiculturele jongeren zorgt voor vragen en dilemma’s.
We hebben een bijzonder afwisselend en interactief programma! Thijs Reuten, lid van het dagelijks bestuur Amsterdam Oost zal de bijeenkomst openen. Deelnemers van Taboes uit de kast vertellen over hun leerervaringen, de film ‘de Beslissing’  van filmmaker Wahid Sanouji zal vertoond worden. Filmmaker Wahid Sanouji zal zelf aanwezig zijn om de film met de zaal te bespreken. Er is gelegenheid tot netwerken.
Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst. Wel is aanmelden voor 1 maart via emailadres (info@dreamsupport.nl) verplicht onder vermelding van volledige naam, emailadres en evt organisatie.  Je kunt de uitnodiging gerust doorsturen naar mogelijke geïnteresseerden.
Wij ontmoeten je graag op donderdag 5 maart in de Meevaart in Amsterdam Oost! (Balistraat 48 A).
Denk, kijk en luister je mee om samen taboes te doorbreken?!
Uitnodiging bijeenkomst Taboes uit de kast