Jouw Magic 2021 

WEBINAR DONDERDAG 11-02-2021 OM 19.30 UUR

Het is NU tijd om van het jaar 2021 jouw Magic jaar te maken en jouw dromen na te leven en te leren manifesteren!

Dromen manifesteren!

Laat je dromen dit jaar niet liggen, maar vang ze en zet ze in voor jezelf of om aan anderen door te geven! En maak je eigen online vision board.

 

KOOP HIER JOUW TICKET VOOR SLECHTS €11,-

Let’s bring some magic!

Doe mee met Hanne en Robin van Dream Support. Zij kennen de geheimen van het leren werken met dromen en het manifesteren van wensen en delen deze kennis graag met jou! Wat is de kracht van het inzetten van dromen, wat is manifesteren en hoe kan jij dit toepassen? Al jarenlang zetten zij verschillende technieken in om groepen de kracht van dromen te laten beleven!

jouw magic year

Reis naar de toekomst

Je krijgt veel tips en tricks om jouw échte dromen te vangen en speciaal voor dit event hebben we voor jou een reis naar de toekomst ontwikkeld. Sit back and … imagine..!

vision board

Jouw online vision board

Daarnaast leer je ook om via een online programma een eigen vison board te maken om zo een krachtige toekomstwens neer te zetten. Je ontvangt van ons een mooie opgemaakte template die je persoonlijk kunt aanpassen, met jouw eigen kleuren, beelden en woorden en we helpen je hierbij. Zodat jij jouw magic jaar kunt gaan beginnen!

jouw magic year

Na afloop krijg je

Na afloop ontvang je van ons de replay, zodat je alle stappen nog rustig op je eigen tempo kunt doorlopen. Daarnaast laten we je zien hoe je jouw visionboard op verschillende manieren kunt printen, zodat jouw visionboard niet in de kast belandt, maar het hele jaar voor jou een belangrijk onderdeel blijft en zijn werk gaat doen!

Inhoud webinar

♥  technieken om je dromen in te zetten binnen je werk of persoonlijk
♥  een reis naar de toekomst, speciaal ontwikkeld voor jou
♥  informatie over het belang van het inzetten van dromen en het manifesteren hiervan
♥  online begeleiding en tool voor het maken van een eigen vision board
♥  een template die je naar je naar eigen wens persoonlijk kunt maken in jouw stijl
♥  een replay, zodat je alle stappen rustig terug kunt kijken

Doe je mee? Maak van dit jaar jouw Magic 2021!

Donderdag 11-02-2021 van 19.30 tot 21.45 uur

Voor iedereen die op persoonlijk gebied of op zakelijk/professioneel vlak dromen wil realiseren en hiermee met meer focus, bezieling en verbinding in 2021 meer impact wil realiseren.

Normale prijs €67,- Nu een ticket voor €11,-