Birre & Marloes

Maak kennis met het online team van Dream Support!

Hee jij daar, trouwe lezer van de Dream Support blogs!

Allereerste hopen wij natuurlijk dat alles goed met je gaat en dat je helemaal gezond bent. Iets wat in deze tijd nog belangrijker is dan ooit tevoren.


Achter de schermen

We willen je de komende tijd wat vaker meenemen achter de schermen bij Dream Support. Zodat we je een kijkje in de keuken kunnen geven en je op die manier meer te weten komt over ons. Maar wat we ook belangrijk vinden is dat je ons team beter leert kennen want in de loop der tijd zijn wij écht gegroeid. Vandaag stellen wij je voor aan het online team van Dream Support.


Hebben je er wel eens bij stil gestaan dat er veel werk zit in het opmaken van werkboekjes, presentaties en flyers. Maar ook het creëren van content voor social media en het schrijven van blogs. Dan hebben we het nog niet gehad over de technische kant van de online wereld zoals het onderhouden van een website en mailcontacten, adverteren via social media en ga zo maar door…


Waar je een aantal gezichten van Dream Support wellicht direct zult herkennen, zijn deze koppies waarschijnlijk nieuw voor je. Hoe dat komt? Marloes en Birre werken met name op de achtergrond en verzorgen dat online alles soepeltjes verloopt.


Meet Birre & Marloes

Birre haar specialiteit zit met name in de technische en organisatorische kant van de online Dream Support wereld. Denk daarbij aan instellingen van de website en het slim omgaan met linkjes. Maar ook advertenties beheren op Facebook, het opzetten van (inschrijf)formulieren en het opzetten van de Dream Support webshop. (Ja, je leest het goed, een webshop, die hebben we dus sinds kort ook!).


Marloes wordt met name heel erg enthousiast van vormgeving, het schrijven van teksten en concept denken. Zo is Marloes degene wie al de blogs schrijft (ja ook deze 😉 en de social media van Op Gezonde Tour beheert. Ook doet Marloes aanpassingen aan het uiterlijk van de website en geeft ze promotiemateriaal vorm voor diverse projecten. Denk bij promotiemateriaal aan flyers, werkboekjes en presentaties.


Marloes en Birre hebben allebei dezelfde achtergrond qua opleiding. Zij studeerde beide af aan de opleiding Trend Research en Concept Creation in Lifestyle en kennen elkaar daarom al een langere tijd en zien elkaar ook veel buiten het werk. Tussen het werken door gaan ze regelmatig wandelen met Bo, het hondje van Birre. Welke ook al een aantal keer mee is gereisd naar het kantoor in Amsterdam en ook graag bij het Dream Team aansluit 😉 (dit was uiteraard voor de coronatijd, nu werkt het Dream Support team vanuit huis).


Je leest het waarschijnlijk al… Birre en Marloes vullen elkaar goed aan en dragen in samenwerking met de rest van het gehele team, op mooie manier bij aan het werk van Dream Support.


Tot de volgende blog!


Liefs,
Marloes & Birre


P.S. Mocht je nou denken wat een lengteverschil tussen deze twee, dat lijkt maar zo haha! We hebben de foto gemaakt op 1,5 meter afstand , maar wilden het zo laten lijken of dat we gewoon gezellig naast elkaar zitten. Dan moet je een beetje creatief zijn toch?! 😉