Ben jij een troste papa of mama?
Hoe bewust is jouw gezin als het gaat om het eten van groente? Investeren in je eigen gezondheid en in die van je kind is het beste is wat je kunt doen! Met toMAATJE helpen we je op weg naar een gezin dat met gemak én plezier groente eet. Klinkt jou dit als muziek in de oren?! Lees dan snel verder!.

Wat kies jij voor je kinderen?
Een slecht gevarieerd eetpatroon met (te) weinig groente welke onder andere een lage weerstand en lusteloosheid veroorzaakt…
Of… een open en nieuwsgierige houding tegenover groente en nieuwe smaken wat ervoor zorgt dat je kind met plezier groente gaat eten en bouwt aan een goede gezondheid?

Bekijk hier het verhaal van Hanne:

WIJ HEBBEN DE OPLOSSING VOOR JOU EN JE KIDS!

In twee maanden eet jij samen met je gezin meer groente, op een leuke en makkelijke manier! Speciaal voor jou samengesteld door ons team van specialisten.

Ben jij papa of mama en wil jij er alles aan doen om een gezonde leefstijl van je kind(eren) te stimuleren? Dan word jij vast heel vrolijk als wij jou én je kids het volgende kunnen bieden:
💪🏼 Energieboost waardoor iedereen beter in zijn/haar vel gaat zitten
💪🏼 Binnenkrijgen van meer gezonde voedingsstoffen en vezels
💪🏼 Meer balans binnen de leefstijl
💪🏼 Minder suikerdips
💪🏼 Stimuleren van een goede nachtrust
💪🏼 Bevorderen van de concentratie
💪🏼 Bijdrage leveren aan duurzaamheid
💪🏼 Zorgen dat groente eten met je gezin een gewoonte wordt omdat je het stap voor stap leert. Hoe vroeger je begint, hoe groter het effect.

 

Welke keuze maak jij?
Een avondje met de familie naar de snackbar óf in twee maanden het roer om…

Nu van €107,- naar €37,-

Jip & Roos staan tegenwoordig te springen om het ontbijt: een roze prinsessen-smoothie. Wat zij niet weten, is dat er veel groente in zitten: vooral bietjes en wortel. Ik mix dit met aardbeien, frambozen en yoghurt. Een super start van de dag voor het hele gezin! 

Marlous, Mama van Jip & Roos

Mijn zoontje at alleen maar komkommer en tomaat, totdat we aan de slag gingen met toMAATJE! Hij vond het zó leuk om meer invloed te hebben op het eten van de dag. Samen naar de groenteboer is tegenwoordig vaste prik in het weekend! Super leuk!

Nicolette, Mama van Vic

Herken je dit?
👉🏼 Weinig of geen inspiratie om meer groente te eten?
👉🏼 Val je snel terug op (ongezonde) gewoontes?
👉🏼 Pak je als tussendoortje liever iets kant en klaars?
👉🏼 Krijg je jouw kinderen (en/of partner) niet mee?
👉🏼 Of eten ze liever wat ze al kennen óf alleen de ongezonde dingen?

Groente recepten

Heel veel lekkere en makkelijke groente recepten, voor je wekelijkse inspiratie.

Easy tools

Hoe kan je al onze tips stap voor stap inzetten en niet geheel onbelangrijk: waar begin je?

Kids tips

Hoe kan je jouw kids op een speelse manier betrekken bij het eten van groente?

Trends

Onze trendwatchers sturen je inspirerende onderzoeken, filmpjes en trends op het gebied van groente en healthy lifestyle.

Weekplanner

Speciale weekplanners met groente, zodat je makkelijk groente kunt toevoegen aan je dagelijkse menu. Ook leer je hoe je dit zelf kunt gaan doen.

Broodtrommel kaartjes

Met 16 broodtrommelkaartjes dagen wij jou en je kind(eren) uit om meer groente te eten tijdens de lunch!

Is tomaatje wel echt iets voor mij omdat…

…het tijd kost en dat heb ik helemaal niet
Ja, het programma vraagt jou om tijd vrij te maken, door elke zaterdag en woensdag bewust met je gezin te investeren in gezond eten. Maar door dit stap voor stap te doen, gaat dit jou uiteindelijk veel tijd besparen! Eenmaal aangeleerd om meer groente te eten, routine op te bouwen scheelt je dit juist tijd want er is minder gezeur over groente eten, je kinderen hebben meer energie, eten minder suiker, slapen beter en kunnen zich beter concentreren. Hier wil jij toch tijd voor vrij maken?

…deelname aan toMAATJE geld kost
Het programma is door ons team van specialisten speciaal samengesteld voor gezinnen, met onze best werkzame tips die we verzameld hebben door de jaren heen. Wanneer je een kleine vergoeding betaald, is jouw motivatie (nog) groter om samen met je gezin aan de slag te gaan. Én bovendien heb jij nu het voordeel van de lage presale prijs, welke binnenkort omhoog zal gaan.

…de rest van mijn gezin niet mee wil doen
Ik wil wel, maar de rest wil niet… Koken met groente, het gaat je veel inspiratie en plezier opleveren! Wij leren je stap voor stap hoe je de rest van het gezin hierbij kunt betrekken. Op deze manier gaan zij het ook leuk en lekker vinden om samen meer groente te eten! Hoe jonger je begint, hoe beter.

…ik het teveel gedoe vind met die groente
Wij voorspellen: groente eten wordt de nieuwe trend in 2020! Het aanbod van groente in supermarkten en restaurants zal steeds groter worden en groenten zullen een grotere rol gaan spelen op weg naar een gezonde leefstijl. Hoe jammer is het als jouw kinderen straks geen groente eten als je bijvoorbeeld lekker uit eten wilt gaan of wanneer ze bij vriendjes/vriendinnetjes eten?

VEELGESTELDE
VRAGEN

Waarom duurt dit programma twee maanden?
Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat je na gemiddeld 60 dagen gewend raakt aan een verandering in je leefstijl. Hierna heb je voldoende handvaten om zelf verder te gaan en zal dit als een natuurlijk proces verlopen!

Hoeveel tijd kost het om hiermee aan de slag te gaan?
We sturen je tweemaal per week een mail. Op zaterdag kan je de week goed voorbereiden doormiddel van onze weekplanner en recepten. Door de boodschappen allemaal in één keer te doen, bespaar je een hoop tijd! Het is een mooie balans van tijd investeren en terugkrijgen.

Waarom wordt dit programma per mail gestuurd?
Zodat je twee keer per week een reminder in je mailbox ziet verschijnen en je deze gemakkelijk kunt bewaren, terugzoeken en opslaan. Je kunt de recepten en tools printen en thuis ophangen, maar ook op je mobiele device openen = duurzamer!

Waarom is het zo belangrijk om groente te eten?
Groente bevatten weinig calorieën en veel goede voedingsstoffen. In iedere groente zit meer van het een dan van het ander, waardoor het belangrijk is om te variëren. Het voldoende eten van groente verlaagt het risico op ziektes zoals darmkanker, suikerziekte en hart- en vaatziekten.

© 2021 Dream Support | Dit programma is eigendom van Dream Support en mag daarom niet gekopieerd en/of gedeeld worden met derden zonder toestemming. We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Bestel je toMAATJE? Dan krijg je alle mails rondom dit product en eventuele andere interessante producten van Dream Support. Je kunt je hier altijd voor afmelden. Lees hier meer over ons privacystatement.